Szolgáltatásaink
Ismerje meg, hogy mivel foglalkozunk!
A mai világban egy vállalkozás sikerének elengedhetetlen záloga egy profi weboldal. Legyen szó akár egy egyszerű bemutatkozó oldalról, vagy akár egy bonyolultabb közösségi oldalról, hozzánk bármilyen igénnyel fordulhat.

A weboldalak legfontosabb alapfeltételei közé tartozik a könnyű kezelhetőség és tökéletes megjelenés. A weboldala olyan megjelenést kap, ami a lehető legjobban tükrözi az Ön és vállalkozása stílusát. Az Ön és a mi ötleteinket összerakva megalkotjuk az Önnek legmegfelelőbb weboldalt, ami a biztos sikerhez fogja vezetni.
Statikus weboldal
Bemutatkozó oldalaknak
Ez a típus legfőbb tulajdonsága az egyszerűség. A statikus weboldal minden olyan ügyfélnek tökéletes választás lehet, akik vállalkozásukat szeretnék a nagyvilágnak bemutatni, amit ritkábban szeretnének szerkeszteni, ugyanis ehez minimális programozási tudás szükséges.
De aggodalomra semmi ok. Mi ebben is készségesen segítünk önnek. Egyszerűsége miatt ezen típusú oldalak elkészítési ideje valamint díja kedvezőbb, mint a komolyabb webesrendszereké.
Dinamikus weboldal
Portfólió oldalaknak
Egy dinamikus oldal legfőbb tulajdonsága, hogy az oldal összes tartalma szerkeszthető az általunk egyedileg létrehozott, könnyen kezelhető adminisztrációs felületről. Ilyen tartalmak pl: Hírfolyam, hozzászólások, aloldalak, galéria, felhasználók, stb.
Ez az oldaltípus olyan ügyfeleknek ideális, akik akár napi rendszerességgel szeretnék az oldalukat frissíteni, ezenfelül kapcsolatot szeretnének teremteni a látogatóikkal. A dinamikus oldal elkészítése bonyolultabb a statikus oldalhoz képest, így egy kicsivel több időt kell várni, hogy kézhez kapja az új weboldalát.
Egyedi webrendszer
Webshopok, egyedi webrendszerek
Egyedi webrendszerek esetén csak a képzelet szabhat határt. Leendő ügyfeleinknek, akik saját webáruházat, cégüknek professzionális vállalatirányítási rendszert szeretnének létrehozni, ez a legjobb választás. Csomagunk magában foglalja az általunk kimondottan az Ön oldalának funkcióihoz tervezett adminisztrációs felületet, ahol minden tartalom könnyedén testreszabható. Pl: Termékek karbantartása, megrendelések nyomonkövetése, munkatársak kezelése, stb. Az egyedi webrendszerek készítéséhez komolyabb időbefektetés szükséges, így lassabban készülnek el, mint az előző kategóriák.
Felkeltettük érdeklődését?
Ne habozzon kérje egyedi árajánlatunkat még ma!
Egyedi árajánlat kérése